FAQ(Meest gestelde vragen)

Nee, je kunt alle aanbiedingen bekijken zonder je te registreren. Echter, om te kunnen communiceren met verkopers of berichten te sturen, is registratie en inloggen vereist.

Gratis Lidmaatschap: Ideaal voor gebruikers die geen diensten willen aanbieden. Met deze optie kun je aanbiedingen opslaan en berichten sturen naar verkopers, waardoor het gemakkelijker wordt om items waarin je geïnteresseerd bent te volgen en te communiceren met verkopers. Premium Lidmaatschap: Speciaal voor gebruikers die hun diensten willen aanbieden. Een eenmalige vergoeding van €125 per jaar stelt je in staat om diensten en producten (digitaal en fysiek) toe te voegen en één blogpost per maand te plaatsen. Voor €200 per jaar het Superdiensten abonnement, kun je hetzelfde doen, maar dan met drie blogposts per maand.

Ja, voor Premium leden een vergoeding van €125 of €200 per jaar met zich mee, afhankelijk van het gekozen pakket. Deze vergoeding helpt bij het onderhouden en verbeteren van ons platform om je de best mogelijke ervaring te bieden.

Hoewel alle communicatie en onderhandelingen plaatsvinden op ons platform, worden de daadwerkelijke betaling en uitwisseling van goederen rechtstreeks geregeld tussen de koper en verkoper buiten onze site. We raden aan om voor een veilige transactie gebruik te maken van veilige betalingsmethoden.

Ja, kopers en verkopers kunnen afspreken om elkaar persoonlijk te ontmoeten om de transactie af te ronden, mits beide partijen hiermee akkoord gaan. We adviseren gebruikers echter om veiligheid voorop te stellen en af te spreken op openbare plaatsen tijdens daglicht.

Met Premium lidmaatschap kun je je diensten en producten op ons platform aanbieden. Na het plaatsen van een aanbieding kunnen geïnteresseerde kopers rechtstreeks contact met je opnemen via ons beveiligde berichtensysteem.

HOE HET WERKT

1

Voor Alle Gebruikers

Bekijk Aanbiedingen

Iedereen kan de aanbiedingen bekijken zonder zich te registreren.

Registreren en Inloggen

Om te kunnen communiceren met verkopers of aanbiedingen op te slaan, moeten gebruikers zich registreren en inloggen.

2

Lidmaatschap Opties

Gratis Lidmaatschap

Ideaal voor gebruikers die geen diensten willen aanbieden.

Premium en Superdiensten

Speciaal voor gebruikers die hun diensten en producten willen aanbieden.

3

Voor Kopers

Doe een Aanbieding

Stuur je aanbieding rechtstreeks naar de verkoper via ons beveiligde berichtensysteem.

Communiceer en Regel Transactie

Neem contact op met de verkoper om de prijs definitief vast te stellen en de details van de transactie te regelen.

4

Voor Verkopers

Plaats een Listing

Bied je diensten en producten aan op ons platform met Premium lidmaatschap.

Beheer Aanbiedingen

Ontvang en beheer aanbiedingen van geïnteresseerde kopers via ons platform.

Rond de Verkoop Af

Communiceer met kopers om een verkoopprijs af te spreken en de transactie te regelen.

Hoe kies je de juiste dienstverlener?

Het kiezen van de juiste dienstverlener is van essentieel belang, of je nu een dakdekker, loodgieter, zonnepanelen installateur, schilder, marketeer, evenementenbeheerder, weddingplanner, financieel adviseur, of juridisch expert nodig hebt.

Voor bouw- en renovatiediensten zoals dakdekkers, loodgieters en schilders, is het vinden van een vakman met expertise en ervaring van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat jouw project soepel en professioneel wordt uitgevoerd.

Op het gebied van marketingdiensten, zoals webdesign, SEO, SEA, en social media management, is het van belang om een bureau of freelancer te kiezen dat je kan helpen om jouw online aanwezigheid te versterken en jouw doelgroep effectief te bereiken via verschillende kanalen.

Voor evenementenplanning, weddingplanning, en event management, is het raadzaam om een professional te kiezen met creativiteit, organisatorische vaardigheden en een uitgebreid netwerk om jouw speciale gelegenheid tot een succes te maken.

Voor financiële en juridische diensten is het van belang om een betrouwbare adviseur te vinden die jou kan helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen en die jouw belangen beschermt.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een dienstverlener voor bouwprojecten, marketingbehoeften, evenementenplanning, of professioneel advies, het vinden van de juiste professional kan het verschil maken tussen een succesvolle samenwerking en teleurstelling.

Populaire dienstverleners

Van grafisch ontwerpers tot klusjesmannen, wij verbinden je met de juiste expert voor elke taak.

© All rights reserved. Gemaakt en beheerd door Label111