dylan@label111.nl

Ingebrekestellingen

  • Juridisch
  • Posted 1 maand ago

Ondanks dat er vaak geen ingebrekestelling nodig is, wordt een ingebrekestelling wel vaak voor de zekerheid verzonden, omdat een vergeten ingebrekestelling problemen kan opleveren.

Die problemen kunnen leiden tot het onterecht ontbinden van de overeenkomst of tot het onterecht vorderen van schadevergoeding. De wederpartij gaat niet akkoord en uiteindelijk eindigt een dergelijke situatie bij de rechter.

De rechter zal dan concluderen dat de gevorderde schadevergoeding moet worden afgewezen omdat er geen ingebrekestelling is verzonden. Dat leidt tot enkel een proceskostenveroordeling (die overigens vele honderden euro’s kan zijn, dus dat is niet prettig). Het kan ook zo zijn dat de rechter concludeert dat er onterecht is ontbonden, dan kan een dergelijke procedure leiden tot zowel een proceskostenveroordeling als het moeten betalen van een schadevergoeding.

Kortom: twijfelt u, dan is het verstandig om altijd een ingebrekestelling te verzenden. Beter verzonden en niet nodig, dan nodig en niet verzonden. Ook kunt u contact met onze specialisten opnemen die u hierbij kunnen adviseren.

Hoe kies je de juiste dienstverlener?

Het kiezen van de juiste dienstverlener is van essentieel belang, of je nu een dakdekker, loodgieter, zonnepanelen installateur, schilder, marketeer, evenementenbeheerder, weddingplanner, financieel adviseur, of juridisch expert nodig hebt.

Voor bouw- en renovatiediensten zoals dakdekkers, loodgieters en schilders, is het vinden van een vakman met expertise en ervaring van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat jouw project soepel en professioneel wordt uitgevoerd.

Op het gebied van marketingdiensten, zoals webdesign, SEO, SEA, en social media management, is het van belang om een bureau of freelancer te kiezen dat je kan helpen om jouw online aanwezigheid te versterken en jouw doelgroep effectief te bereiken via verschillende kanalen.

Voor evenementenplanning, weddingplanning, en event management, is het raadzaam om een professional te kiezen met creativiteit, organisatorische vaardigheden en een uitgebreid netwerk om jouw speciale gelegenheid tot een succes te maken.

Voor financiële en juridische diensten is het van belang om een betrouwbare adviseur te vinden die jou kan helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen en die jouw belangen beschermt.

Kortom, of je nu op zoek bent naar een dienstverlener voor bouwprojecten, marketingbehoeften, evenementenplanning, of professioneel advies, het vinden van de juiste professional kan het verschil maken tussen een succesvolle samenwerking en teleurstelling.

Populaire dienstverleners

Van grafisch ontwerpers tot klusjesmannen, wij verbinden je met de juiste expert voor elke taak.

© All rights reserved. Gemaakt en beheerd door Label111